200g pisang berangan,dilenyek halus
150g tepung gandum
100g gula kastor
2 st baking powder
1/8 st soda bikarbonat
2 biji telur A
75ml minyak masak
Cara:
1.Pukul telur dan gula sehingga kembang selama 15 minit.
2.Masukkan pisang halus.Kacau rata.
3.Masukkan tepung berselang seli dg minyak.Kacau rata.
4.Sudukan ke dlm acuan 3/4 penuh.
150g tepung gandum
100g gula kastor
2 st baking powder
1/8 st soda bikarbonat
2 biji telur A
75ml minyak masak
Cara:
1.Pukul telur dan gula sehingga kembang selama 15 minit.
2.Masukkan pisang halus.Kacau rata.
3.Masukkan tepung berselang seli dg minyak.Kacau rata.
4.Sudukan ke dlm acuan 3/4 penuh.
5.Kukus selama 15 minit.
Enjoiii...
Tiada ulasan:
Catat Ulasan