Selamat malam semua..apa khabar? dah siap makan malam k? hari ni Rahel tak ke mana-mana,duduk rumah je ngadap laptop sambil cari-cari entry yang belum lagi dimasukkan ke sini,so terjumpa la pulak pic bahulu mekar ni kat browser..jadinya ya ditayang lagi kat sini.
Sebenarnya Rahel dah berkali-kali buat bahulu mekar ni sebab cara penyediaannya tersangatlah mudah dan hasilnya pun memang sedap dan semestinya mekar setaman.Haa..kalau tak percaya..buat sendiri baru tau..mekar ke bantat ke...sendiri juga yang ngap...oklah,jika berkenan di hati...silahkan jalan-jalan ke SINI untuk tengok resepi.
Selamat menjamu mata....daaa..
Nite2 Rahel...singgah jap nak mintak bahulu kembang setaman kat Rahel ni...sedapnyaaa...
BalasPadamahaha...bahulu dah lama abisss..tinggal pic je..
BalasPadamhello Rahel.. sy nak tanya nape apam sy x mekar / pecah atasnye mcm awk buat? frust gak tp bile mkn sedap jer hehehe..
BalasPadamhai NurAmy..
BalasPadamem pertama kali dengar org buat apam mekar guna resepi ni tp tak mekar...mesti ada silapnya..sebab sebelum ni dah ada berapa org kwn2 yg guna resepi ni dan semua kata menjadik n mekar setaman je apamnya...nampaknya kena try lg tu..tima kasih krn sudi mencuba..
hi Rahel.. sorry dear yg sy buat tu bukan apam mekar ni, tp apam lain. like apam durian yg x pakai air soda tu. x pe, len kali cube lg. hehehe my daughter dah request nak wat apam mekar pulak. geram tgk gebu & pecah atasnye. thanks kongsi2 resepi. mintak izin copy yer..
BalasPadamhai nurAmy..
BalasPadamow iye k? maknanya salah faham la kiranya ek..ok2..silahkan dicopy...harap nur suka dg resepinya..jgn lupa komennya nanti jika sdh bjaya buat apam..