Ahad, 18 Disember 2011

Bahulu Mekar

Selamat malam semua..apa khabar? dah siap makan malam k? hari ni Rahel tak ke mana-mana,duduk rumah  je ngadap  laptop sambil cari-cari entry yang belum lagi dimasukkan  ke sini,so terjumpa la pulak pic bahulu mekar ni  kat browser..jadinya ya ditayang lagi kat sini.


Sebenarnya  Rahel dah  berkali-kali buat bahulu mekar ni sebab cara  penyediaannya tersangatlah mudah dan hasilnya pun memang sedap dan semestinya mekar setaman.Haa..kalau tak percaya..buat sendiri baru tau..mekar ke bantat ke...sendiri  juga yang ngap...oklah,jika  berkenan di hati...silahkan  jalan-jalan ke SINI  untuk tengok resepi.




Selamat menjamu mata....daaa..

6 ulasan:

  1. Nite2 Rahel...singgah jap nak mintak bahulu kembang setaman kat Rahel ni...sedapnyaaa...

    BalasPadam
  2. ahaha...bahulu dah lama abisss..tinggal pic je..

    BalasPadam
  3. hello Rahel.. sy nak tanya nape apam sy x mekar / pecah atasnye mcm awk buat? frust gak tp bile mkn sedap jer hehehe..

    BalasPadam
  4. hai NurAmy..
    em pertama kali dengar org buat apam mekar guna resepi ni tp tak mekar...mesti ada silapnya..sebab sebelum ni dah ada berapa org kwn2 yg guna resepi ni dan semua kata menjadik n mekar setaman je apamnya...nampaknya kena try lg tu..tima kasih krn sudi mencuba..

    BalasPadam
  5. hi Rahel.. sorry dear yg sy buat tu bukan apam mekar ni, tp apam lain. like apam durian yg x pakai air soda tu. x pe, len kali cube lg. hehehe my daughter dah request nak wat apam mekar pulak. geram tgk gebu & pecah atasnye. thanks kongsi2 resepi. mintak izin copy yer..

    BalasPadam
  6. hai nurAmy..
    ow iye k? maknanya salah faham la kiranya ek..ok2..silahkan dicopy...harap nur suka dg resepinya..jgn lupa komennya nanti jika sdh bjaya buat apam..

    BalasPadam